Επιχειρηματική συνάντηση – ημερίδα με θέμα ”ΕΝΕΡΓΕΙΑ: ΠΗΓΗ ΚΕΡΔΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ”

Η επιχειρηματική συνάντηση – ημερίδα με θέμα ”ΕΝΕΡΓΕΙΑ: ΠΗΓΗ ΚΕΡΔΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ” πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Απριλίου 2018 στο Hilton Athens Hotel.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τις εταιρείες HELIOSTAT LTD (www.heliostat.gr) και TETRIS BUILΤ ENVIRONMENT LTD (www.tetris-built.gr) πρωτοπόρες στους τομείς της ενέργειας και των επενδύσεων με την υποστήριξη της General Electric.

Στόχος της ημερίδας ήταν η λεπτομερής ανάπτυξη όλων των παραμέτρων που επηρεάζουν την επιτυχημένη επένδυση και τη σωστή ενεργειακή λειτουργία υφιστάμενων και εν δυνάμει θερμοκηπίων με την εφαρμογή της τεχνολογίας Συμπαραγωγής Ηλεκτρισμού Θερμότητας Υψηλής Απόδοσης (ΣΥΘΗΑ).

Διακεκριμένοι ομιλητές από τις εταιρείες General Electric, Condinox, ΔΕΔΑ (Δημόσια Εταιρεία Διανομής Αερίου), ΛΑΓΗΕ (Λειτουργός Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας), Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο παρουσιάσανε αναλυτικά θέματα όπως η ορθή εφαρμογή της Συμπαραγωγής για βιώσιμες και επικερδείς επενδύσεις, το πλαίσιο του Αναπτυξιακού Νόμου, τιμές ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου για την Συμπαραγωγή στα θερμοκήπια, νομικά θέματα, τεχνολογία ψύξης θερμοκηπίων κ.α.

Στην εκδήλωση μίλησαν εκπρόσωποι του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης.

Βίντεο ημερίδας

Φωτογραφικό Υλικό

Call back
+
Call back